Parc Municipal De Sa Torre - Felanitx

Festival de Música
per A famílies
2023

Concerts, circ, tallers creatius, food trucks i molt més!

El festival contarà amb diferents escenaris i espais creatius.

Durant tot el dia es combinaran actuacions musicals a l’escenari principal i altres actuacions a escenaris complementaris a més d’algun passa carrers, actuacions de circ i els diferents tallers.

#

 

Celebra els vint-i-cinc anys de carrera amb una gira de luxe, acompanyada per la increïble The Grow Up Singing Band. A l'escenari també comptarà amb la participació d'un espectacular grup de ballarins. Un concert pensat per a tota la família per gaudir escoltant, cantant i ballant.

 

 

#

 

Un espectacle per gaudir tots els públics! Des de la seva creació, Xanguito s’ha guanyat l’afecte incondicional del públic. Prova d’això han estat els guardons com a Millor Artista, Millor Cançó i Millor Disc de Pop-Rock” obtinguts als Premis Enderrock de la Música Balear 2020.

 

 

#

 

Destacada artista catalana que proposa un estil diferent Kindie, música de qualitat amb varietat d’estils i lletres dedicades a transmetre valors contemporanis. Serà la seva primera actuació a Mallorca i ho farà en format duet.

 

 

#

 

Directes des de Barcelona i després de 10 anys com a residents a la sala Razzmatazz, aterren a Mallorca amb la seva nova proposta musical: “We can be superheroes!”, una unió de història de la música amb “hits” de totes les èpoques. Una masterclass perquè els nens i nenes aprenguin els diferents estils musicals.

 

 

#

 

#

 

No venen sols, venen acompanyats de la Ludoteca de Jardí i Ecotiovivo. Tots junts muntaran el Corral Xalest: jocs de fusta, circ a la fresca i tallers de bambú circ!
#

 

Reconeguda banda de Swing del panorama local, que farà pasacarrers i un concert
#