Parc Municipal De Sa Torre - Felanitx

1 dE JUNY 2024
Festival de Música per a famílies

Concerts, circ, tallers creatius, food trucks i molt més!

000

DÍAS

00

HORES

00

MINUTS

00

SEGONS

TRIBUFEST

ENTRADES

En aquests links podeu comprar l'entrada

ENTRADA INDIVIDUAL

Preu individual

23,00

  • No et quedis sense la teva entrada

FAMÍLIA 3 PERSONES

Preu oferta família

 63

  • Preu molt especial!

FAMÍLIA 4 PERSONES

Preu oferta molt especial! x 4

84

  • Venga, venga que s’acaben

Descarrega’t el programa del TribuFest

 

El festival contarà amb diferents escenaris i espais creatius.

Durant tot el dia es combinaran actuacions musicals a l’escenari principal i altres actuacions a escenaris complementaris a més d’algun passa carrers, actuacions de circ i els diferents tallers.

#

 

THE TYETS: El grup català que està batent tots el records amb mes de 1 milió de oients mensuals i disc de platí. Amb la seva música urbana s’han fet un lloc en les principals llistes d’èxit i vendes arran de la publicació del seu disc “Èpic Solete” i sobretot amb el single “Coti x Coti”.

 

 

#

 

L.A.: Grup mallorquí de indie-pop liderat per Luis Alberto Segura. El seu disc Heavenly Hell els va catapultar a la fama. Al TribuFest presenten nou disc i serà un dels pocs concerts a Mallorca del 2024. El grup és un clàssic dels festivals més importants del panorama musical: D-CODE, Benicàssim, Mallorca Live, etc.

 

 

#

 

XIULA: Grup de música familiar. És una experiència única d’animació musical: cançons, pròpies, creen espectacles i en general, lien pollastres importants que animen a tot tipus de públic. I tot amb una mirada farandulera però professional, amb continguts crítics i amb esperit. Molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

 

 

#

 

REGGAE PER XICS (THE PENGUINS): Reggae per xics és el projecte familiar de The Penguins. El seu concert recull un repertori de cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. Creen una combinació única entre el reggae i les cançons, oferint-nos un espectacle dinàmic, alegre i participatiu.

 

 

#

 

LALI BEGOOD: Destacada artista catalana proposa un estil diferent Kindie, música de qualitat amb varietat d’estils i lletres dedicades a transmetre valors contemporanis. Torna a Mallorca amb la seva banda i presentant el seu nou espectacle: FUNTASTIK.

 

 

#

 

Dj’s residents a la sala Razzmatazz de Barcelona. Actualment la seva proposta musical és per grans i petits, “We can be Superheros!”, una masterclass perquè els nens i nenes aprenguin els diferents estils musicals que han marcat època i les cançons que han estat banda sonora de moltes generacions.
#

 

Reconeguda banda mallorquina de Funk psicofònic.
#

 

Companyia de circ formada a l’any 2005 i un referent del circ a les Illes Balears. Proposa un circ itinerant que es caracteritza per la creació d’espectacles que fusionen altres disciplines com la música en directe, el teatre i la dansa contemporània.

 

 

#

 

 

 

 

#

 

Tallers de música que ofereixen als infants un món ple de possibilitats. Espectacle pedagògic, un taller interactiu on música i literatura infantil van units. Una proposta familiar, perquè infants i adults puguin viure aquesta experiència conjuntament, tot jugant i compartint aquest moment musical d’aprenentatge musical i desenvolupament. Adreçat a infants de 1 a 6 anys i a les seves famílies.

 

 

#

 

Per part més lúdica i creativa ens hem enrevoltat de les millors: na Sara i n’Isabel d’Ennigulart! Ens farem diferents propostes per experimentar i fer volar la imaginació!
La seva presència és èxit assegurat, no vos ho podeu perdre!

 

#

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


¿Cerques allotjament?

Apartamentos Bella María
22 Carrer d'Alcalá Galiano, 07670 Portocolom